Skip links

Magyarok a világban: Tuniszból a Szaharába

Sharing is caring!

Ismerd meg Hölvényi Kristóf fotóriporter szemén keresztül Tunéziát. Kristóf Tuniszban járt arab szakra. Meglátogattuk és bejártuk vele az egész országot. Érdekes kalandok és tájak. Megtudhatsz mindent Tunéziáról!

A Magyarok a világban egy travel-videó sorozat, melyet Buda Lorina közgazdász és Kálló Péter fotográfus készítenek. Szinte az egész világot bejárták már együtt. A chilei Atacama sivatagtól Ázsia rejtett zugaiig számtalan országban járatosak és nem mellesleg boldog házasok 🙂

Különböző városok, régiók, országok bemutatása, de a megszokottól eltérő módon. Az eltérő nézőpontot a különböző desztinációkban élő magyarok szolgáltatják, hiszen az Ő szemszögükön, életükön, történetükön keresztül ismerheti meg a néző az adott várost vagy országot.

A Magyarok a világban epizódjaiból a szokásos turisztikai információkon kívül így olyan dolgokat tudhatunk meg, hogy Londonban miért nehéz gombócos fagylaltot találni, vagy, hogy miért néznek furcsán az olaszok, ha ebéd után is cappucinót rendelünk. Csupa olyan információt közvetít a műsor, melyet csak az ott élők tudhatnak, és mellyel igazán egyedivé válik minden rész.

Készítették:
Buda Lorina https://www.instagram.com/lorinabuda/
Kálló Péter https://www.instagram.com/kallopeter

Iratkozz fel a youtube csatornánkra! https://bit.ly/2GmJYeY

Leave a comment

Name*

Website

Comment

BigPicture Magazine