Skip links

LensCulture Black & White Photography Awards

Sharing is caring!

Szereted a fekete-fehér fotókat?
Akkor ezt Neked ajánljuk!

A LensCulture büszkén jelenti be, hogy visszatér a Black & White Photography Awards, azaz a fekete-fehér fotókat díjazó pályázat!

Olyan kiemelkedő fotókat keresünk, melyek a fény és sötétség dinamikus kapcsolatával és minden köztes árnyalattal játszanak. Textúra, alak, vonal és forma. Általában ezek jellemzik a fekete-fehér fotókat. Mutasd meg nekünk, Te hogyan használnád (vagy hagynád el teljes mértékben!) ezeket a design elemeket modern, monokróm fotók és sorozatok készítéséhez.

A pályázat célja, hogy különböző háttérrel és tapasztalati szinttel rendelkező fotósokat fedezzünk fel, mutassunk be a nemzetközi közönségnek és egy életre szóló lehetőséget kínáljunk nekik. Ebben az évben különösen izgatottak vagyunk, hiszen a nyerteseket New Yorkban, a Paris Photo New York nemzetközi fotókiállítás keretein belül fogjuk nyilvánosságra hozni.

Ne felejtsd el, ha sorozattal, vagy 5+ képpel jelentkezel a pályázatra, ingyenes pályázati értékelést kapsz – jelentkezz még ma, hogy élhess ezzel a remek lehetőséggel!

Minden nyertes pályázót és műveiket következő év áprilisában, Chelsea-ben, New York városának pezsgő művészeti és galéria negyedében mutatunk majd be a Caelum Galériában.

További regisztrációval és a pályázattal kapcsolatos információkat találhatsz ezen a LINKen.

Forrás: LensCulture

Leave a comment

Name*

Website

Comment

BigPicture Magazine