Skip links

38. Magyar Sajtófotó Pályázat – elindult a nevezés

Sharing is caring!

A Magyar Sajtófotó Pályázat és Kiállítás több mint harminc éve a fotóriporteri szakma legnagyobb hazai seregszemléje.

Az elektronikus lebonyolítási módszer biztosítja a pályázók anonimitását. A nyílt pályázatra amatőr és hivatásos fotográfusok egyaránt beküldhetik képeiket. A pályázatra beérkező pályaműveket évről évre tekintélyes magyar és külföldi szakemberekből álló zsűri bírálja el. A zsűrizés hagyományosan nyilvános, az interneten és a helyszínen egyaránt követhető. A díjazott képekből illetve a kiállítás rendezője által a pályázatra beérkezett egyéb fotókból összeállított kiállítás minden évben sok látogatót vonzó, magas presztizsű szakmai esemény.

Nevezés és feltöltés kezdete: 2019. december 17. 12:00 órától

Pályázatok beadási határideje: 2020. január 14. 12:00 óráig

A zsűrizés időpontja: 2020. január 24-26.

Kiállítás és díjkiosztó ünnepség: 2020. április 16.

A kényelmes pályázat feltöltés érdekében a szervezők arra kérnek mindenkit, hogy amit tudja kezdje meg a pályázati anyagának feltöltését, és ezt ne hagyja az utolsó éjszakára.

Az alábbi linken elérhető a 38. Magyar Sajtófotó Pályázat végleges és részletes kiírása, illetve az igen neves tagokból álló zsűri névsora is.

https://38.sajto-foto.hu

Címlapi kép: Művészet (egyedi) 1. díj, Csudai Sándor (Origo): Konfetti – Fesztiválozók a Balaton Sound utolsó koncertjén élvezik a konfetti eső

 

Leave a comment

Name*

Website

Comment

BigPicture Magazine